Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

TRANSPORTWIJZE

Uitstekend transport van RubbertegelDirect.nlAlle bestellingen leveren wij door héél Nederland (Waddeneilanden in overleg), Belgie en Duitsland met een vrij grote vrachtwagen. De bestelling wordt gelost daar waar deze vrachtwagen kan komen. De vrachtwagen beschikt over een electrische pompwagen, waarmee uw bestelling eventueel daar geplaatst kan worden waar u dat wenst.

"De boordeling van de losplaats is ten alle tijde voorbehouden aan de chauffeur".

Uw bestelling wordt geleverd op een pallet (wegwerp), waarbij de Rubberen Tegels zijn ingesealed en de pakbon is toegevoegd. Eventuele kunststof pennen worden aan de binnenzijde van het pakket toegevoegd !

Indien u niet aanwezig kunt zijn tijdens het lossen, dan kan nooit aanspraak gemaakt worden op de gekozen losplaats.

Indien de levering uwerzijds wordt geweigerd (om wat voor reden dan ook), dan kan de overeenkomst worden ontbonden en de door u gemaakte kosten worden gecrediteerd met aftrek van alle gemaakte transportkosten, aangevuld met € 25,- administratiekosten.

TRANSPORTKOSTEN

Scherpe transportkosten van RubbertegelDirect.nlBestellingen worden standaard uitgeleverd op pallets (wegwerp). Wij hanteren zéér scherpe transporttarieven. Het tarief is gebaseerd op het totale orderbedrag van uw bestelling en wordt automatisch berekend en direct getoond tijdens het bestelproces.

De tarieven zijn als volgt (incl. BTW);
 
 
Orderbedrag
tot € 1.000,-
Orderbedrag
boven € 1.000,-
NEDERLAND € 59,00 gratis
BELGIE € 85,00 € 85,00
DUITSLAND € 85,00 € 85,00
De Waddeneilanden in overleg 050-4090773 !

Het totale orderbedrag betekent in dit geval incl. BTW en excl. Transportkosten
 

LEVERTIJD

Snelle uitlevering  van RubbertegelDirect.nlNadat u uw bestelling heeft geplaatst en bevestigd ontvangt u per omgaande een orderbevestiging per e-mail, waarin u een specificatie vindt van hetgeen u heeft besteld en de aanvullende gegevens zoals u die heeft ingevoerd.

Direct nadat wij uw bestelling hebben ontvangen wordt deze in overleg met onze vaste transporteur ingepland voor uitlevering.

Zodra de daadwerkelijke uitleverdatum bekend is, ontvangt u van ons z.s.m. een bevestiging per e-mail, met daarin genoemd de datum en de procedure rondom de uitlevering. Mocht deze bevestiging om één of andere reden niet lukken dan kan dit nooit een reden zijn een aflevering te weigeren. Eventuele fouten in de bevestigingsmail, welke per abuis zijn gemaakt, kunnen ook nooit aanleiding zijn voor welke vorm van schadevergoeding dan ook.

"Standaard hanteren wij een maximale levertijd van 4 werkdagen, waarbij in 92% van de gevallen dit 2 á 3 werkdagen is" 
 
 
 
RubbertegelDirect.nl
Molenkamp 17
9473 TP De Groeve
 
T : 050-4090773
E : info@rubbertegel-direct.nl
I : www.rubbertegel-direct.nl
     
Werkdagen: 08.30 - 17.30 uur
 
Afhalen
De Groeve: 
Hoek van Holland:

op afspraak            
op afspraak
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
     
 
 
WebwinkelKeur van RubbertegelDirect.nl

WebwinkelKeur voor veilig online winkelen