Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

DISCLAIMER

Disclaimer van RubbertegelDirect.nlDisclaimer voor www.rubbertegel-direct.nl

REZU (Kamer van Koophandel 01131717), handelend onder de naam RubbertegelDirect.nl, verleent u hierbij toegang tot www.rubbertegel-direct.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. RubbertegelDirect.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte Aansprakelijkheid

RubbertegelDirect.nl spant zich in om de inhoud van deze webshop zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. De in de webshop aangeboden materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van RubbertegelDirect.nl.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over de producten in deze webshop geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met RubbertegelDirect.nl. Voor in de webshop opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan RubbertegelDirect.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de informatie in deze webshop liggen bij RubbertegelDirect.nl. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze informatie is niet toegestaan zodner schriftelijke toestemming van RubbertegelDirect.nl,

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. 
 
 
 
RubbertegelDirect.nl
Molenkamp 17
9473 TP De Groeve
 
T : 050-4090773
E : info@rubbertegel-direct.nl
I : www.rubbertegel-direct.nl
     
Werkdagen: 08.30 - 17.30 uur
 
Afhalen
De Groeve: 
Hoek van Holland:

op afspraak            
op afspraak
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
     
 
 
WebwinkelKeur van RubbertegelDirect.nl

WebwinkelKeur voor veilig online winkelen