Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Rubberen Accessoires van RubbertegelDirect.nlNaast de reguliere Rubberen Tegels hebben wij ook een aantal Rubberen Accessoires in ons assortiment. Een assortiment dat er met name op gericht is om de speelplaatsen voor kinderen op een plezierige en bovenal veilige manier in te richten.

Zandbakelementen koppelbaar
Voor een veilige zandbakomranding kunt u het beste gebruik maken van de Zandbakelementen die kunnen worden gekoppeld door middel van een metalen buis welke in de grond kan worden verankerd.

Bielzen
De Rubberen Bielzen zijn onderling te verlijmen en zorgen ervoor dat kinderen zich niet bezeren aan bv. de omranding van de zandbak. De bielzen zijn verkrijgbaar in de maat 100 x 30 x 15 cm en in de kleuren zwart, rood en groen.

Pallisades
De Rubberen Pallisades zijn voorzien van een metalen buis, welke in de grond kan worden verankerd. De pallisades zijn verkrijgbaar in de maten 40 x Ø 25 cm en 60 x Ø 25 cm en in de kleuren zwart, rood en groen.

Opsluitbanden
De Rubberen Opsluitbanden zijn toe te passen als omranding van uw speelplaats. De opsluitbanden zijn verkrijgbaar in de maat 100 x 25 x 5 cm (lengte x hoogte x breedte) en in de kleuren zwart, rood en groen.

Kubussen
De Rubberen Kubussen zijn toe te passen als kindvriendelijke afbakening. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood en groen en in het formaat 30 x 30 x 30 cm (lengte x breedte x hoogte)

Grastegels
De Rubberen Grastegels worden steeds vaker gebruikt onder schommels en geeft een natuurlijke uitstraling met een valhoogte tot 2,10 mtr. Het formaat van de grastegel is 100 x 100 x 6,5 cm (lengte x breedte x dikte) en is leverbaar in de kleuren zwart, rood en groen. De tegel kan rechtstreeks op gestabiliseerd zand worden geplaatst.

Kies hieronder het gewenste producte voor aanvullende informatie, prijzen en om deze te bestellen.
Bezig met laden...

 
 
 
RubbertegelDirect.nl
Molenkamp 17
9473 TP De Groeve
 
T : 050-4090773
E : info@rubbertegel-direct.nl
I : www.rubbertegel-direct.nl
     
Werkdagen: 08.30 - 17.30 uur
 
Afhalen
De Groeve: 
Hoek van Holland:

op afspraak            
op afspraak
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
     
 
 
WebwinkelKeur van RubbertegelDirect.nl

WebwinkelKeur voor veilig online winkelen